Sudah ada blog?  Blog peribadi atau blog bisnes?  Tak tahu buat blog?  Nak belajar tak?

Blog digunakan sebagai srategi pemasaran internet yang paling terkenal sekarang.  Blog adalah jurnal online, idea, komen atau promosi bisnes.  Ramai yang suka melayari blog daripada facebook.  

Saya akan kongsikan tips untuk blog yang diminati ramai :

1) Sentiasa kemaskini blog anda.  Pembaca setia akan sentiasa ternanti-nanti cerita atau promosi terkini dari anda.

2) Jika blog anda blog bisnes, tentang sesuatu produk, anda perlu mempromosikan produk melalui blog anda.  Sekali sekala kreatifkan blog anda dengan berkongsi mengenai tips produk, buat video dan pelbagai diskaun istimewa.

3) Rakan-rakan anda boleh juga menyumbang kepada blog anda.  Dapatkan idea dan komen dari perspektif yang berbeza boleh menambah rencah sedikit ke dalam blog anda.

Mari belajar buat blog bersama kami.  

Pendaftaran untuk kelas asas blog dan fanpage masih dibuka.  11 kelas berlangsung serentak, sertai kami di Alumni Penulis dari Rumah. 

Kami menawarkan kelas berikut :

1) Kelas Asas Blog dan Penulisan - sesuai bagi yang ingin berkongsi pengalaman dan kepakaran, bina rangkaian sendiri dan follower tegar.  Setiap orang sudah ada keunikan masing-masing.  Serlahkan bakat anda melalui blog.  Tidak tahu menulis kami akan pandu melalui teknik yang mudah.

2) Kelas Asas Blog dan Fanpage (bisnes) - bagi mereka yang masih zero untuk memulakan bisnes online, kami sedia membantu menunjukkan jalan.  Jika sudah ada produk inilah masanya untuk promo. Jika tidak ada, kami sediakan.  Mulakan sekarang.  Tidak terlambat untuk merealisasikan impian 2013.

Bagaimana cara untuk mendaftar?  Senang sahaja.  Boleh hubungi melalui :

emel : norazizahsudin@gmail.com
SMS/Whatsapp : 019-7461502
  

0 Ulasan