Ramai yang mahu membuat bisnes internet atau lebih mudah mempunyai bisnes online.  Cuma pesanan dari saya bahawa bisnes internet ini bukan MLM atau skim cepat kaya. 

Jika anda ada komputer dan akses kepada internet, sudah cukup untuk bermula.  Bagi yang berminat untuk mempunyai bisnes sendiri, boleh bermula dengan KELAS ASAS BLOG + FANPAGE (MULA BISNES).

Anda akan diberi tugasan mengikut modul akademi.  Jika ada produk, kami akan tolong untuk mempromosikan di ruang periklanan kami di sini. 

Jom kita lihat apa yang akan anda belajar di kelas ini nanti:

✔  kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.
✔  mahu mula tetapi tidak tahu cara.
✔  mahu mula tetapi tidak ada produk.  Kami menyediakan beberapa produk pilihan iaitu produk sunnah, buku, pakej ebook dan ruang periklanan.  Juga peluang sebagai pembantu kelas di Akademi Bekerja Di Rumah.
✔  kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi RM20, RM50,  RM100 dan begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta).
✔  kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, suri rumah sepenuh masa, suri berkerjaya yang mahu buat secara sambilan.  Ini adalah langkah awal.  Kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.
✔  apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain.  Juga bina jaringan bisnes secara online.
✔  apa yang kita belajar di dalam kelas ini.  Analisa dahulu untuk kenalpasti produk apa yang sesuai berdasarkan minat dan pengalaman.  Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.
✔  untuk mula, kita analisa dahulu.  
Ruangan akademi telah keluar di MAJALAH WANITA yang ditulis oleh pengasas akademi, Puan Masayu Ahmad.  Untuk anda yang masih ragu-ragu tentang hendak bekerja di rumah, boleh baca artikel ini dahulu.  Setelah bersedia anda boleh hubungi saya untuk bermula.

Email : norazizahsudin@gmail.com 
SMS/Whatsapp : 019-7461502
Facebook : https://www.facebook.com/norazizah.sudin 

Untuk beli ebook/buku/CD Quran:
http://ulatbukusaya.blogspot.com/ 

Anda ada produk atau bisnes? Ingin iklankan di internet di soho directory : 
http://norazizahsudin.blogspot.com/2013/08/iklankan-produk-servis-di-rangkaian_7995.html


0 Ulasan