Teks : Norazizah Sudin

Bermula tahun 2014, ABDR telah membuka satu lagi kelas khas untuk semua usahawan WAHM SOHO yang mahu mempelajari cara yang betul dan sistematik untuk mengurus akaun bisnes, iaitu kelas online urus akaun bisnes kecil WAHM SOHO.  Alhamdulillah, kelas ini juga mendapat sambutan menggalakkan daripada ramai wanita yang bergelar WAHM.  Sudah beberapa sesi berlangsung bersama tenaga pengajar bertauliah dan pakar dalam bidang ini.
 
Jom kita baca apa kata salah seorang peserta kelas ini, Azlina Abd Aziz :
 
Sesungguhnya kelas akaun secara online ini sangat memudahkan pelajar suri rumah seperti kami di mana tidak perlu untuk keluar rumah dan itulah objektifnya. Di samping itu juga, dapat menjaga anak di rumah, seperti peribahasa sambil menyelam sambil minum air. Walaupun dalam masa yang singkat, banyak ilmu akaun asas dapat dipelajari dan diketahui. Walaupun saya mempunyai sedikit pengalaman semasa bekerja dalam mengurus akaun syarikat lama, saya dapat menggilap lagi asas yang saya ada. Setelah mempelajari ilmu akaun asas ini, saya dapat memahami bahawa ia sangat penting bagi setiap individu untuk belajar mengenai akaun dalam menjalankan perniagaan secara online ataupun offline. Faktor paling penting yang saya anggap berat adalah duit persendirian tidak boleh dicampur-adukkan dengan duit perniagaan kerana terdapat pelbagai kelemahan dan masalah akan timbul sekiranya akaun di uruskan seperti ini.
 
Sesungguhnya pembelajaran asas kelas akaun ini amat bagus dan bermanfaat serta menjimatkan masa. Akan tetapi jika kita hendak mendapatkan ilmu akaun ini secara terperinci, hendaklah kita menghadiri kelas secara offline seperti dicadangkan oleh trainer, Puan Khadijah.
 
Bagi yang berminat untuk sertai kelas akaun, boleh hubungi saya :
Emel: norazizahsudin@gmail.com
SMS/whatsapp : 019-7461502019-7461502
Facebook:
https://www.facebook.com/norazizah.sudin
 
Pendaftaran kelas online yang lain masih dibuka setiap hari.
1. Kelas asas blog dan penulisan.
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes
3. Kelas beriklan di mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif.
5. Pendaftaran rakan niaga/pengurus online
6. Kelas belajar asas akaun bisnes kecil WAHM/SOHO

Berminat untuk bersama kami? Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
 

0 Ulasan