Teks : Norazizah Sudin

Bismillah.  Assalamualaikum.  Selamat pagi dan selamat ceria untuk semua pembaca blog saya.

Hari ini saya ingin berkongsi kisah kejayaan seorang suri rumah yang hanya menjalankan bisnes dari rumah dan telah berjaya.  Alhamdulillah.  Yang penting dia ingin membantu famili dan mengubah dirinya untuk menjadi seorang wanita yang berjaya dalam bisnes. Untuk suri rumah yang ingin menjadi seperti wanita ini, keluar dari zon selesa anda, buat sesuatu yang anda minat.  Belajar ilmu baru jika tidak tahu.  Jika sudah ada minat, teruskan minat anda.  Jika tidak, belajar dan lama-lama minat itu akan timbul.  Lagi seronok apabila kita lihat hasilnya yang begitu memberangsangkan.  

Jom kita baca di sini .  

Lebih penting sentiasa mengemaskini blog dan Facebook kerana ia adalah promosi paling berkesan.  Jika tidak tahu, belajar bina blog dan fanpage.  Update selalu kerana dari situlah kita akan jumpa pelanggan. Fanpage sebagai membina pelanggan dan di blog kita akan berinteraksi selanjutnya dengan pelanggan dengan produk yang kita tawarkan.

Ayuh suri rumah, kita mulakan sekarang.  Jangan malu, jangan segan jika tidak tahu. Belajar dari basic.  Kelas secara online dan fleksibel.  

Hubungi saya untuk info selanjutnya.

Dapatkan dahulu ebook Pakej Bekerja Dari Rumah ini sebagai bacaan awal dan jika sudah bersedia, boleh hubungi saya di norazizahsudin@gmail.com untuk bermula. 
0 Ulasan