Teks : Norazizah Sudin

Kelas mula bisnes online :
- suri belajar membuat tempahan
- suri belajar menerima transaksi
- suri belajar mengurus pelanggan
- suri belajar skrip jualan
- suri belajar dan tahu produk fizikal atau produk digital

4 kelas dropship kami buka khas untuk mereka yang mahu belajar berbisnes, tanpa urus produk dan modal berganda. Belajar dari kecil dahulu, sebelum mula melangkah dengan buat produk sendiri. Belajar dulu bagaimana urus kedai online. 
- Dropship makanan sunnah
- Dropship bisnes makanan
- Dropship telekung solat
- Dropship produk Islamik

Kami menerima pendaftaran setiap hari.  

Nota 1 : Untuk produk fizikal, suri perlu belajar bagaimana mengurus jualan dan mengurus pelanggan tentang status barang yang dipos, diterima, rosak dan sebagainya.

Nota 2 : Terima kasih pelanggan, rakan niaga, barang-barang dihantar 5 hari seminggu, order barang kita terima setiap hari.

Bagaimana?  Kita belajar sama-sama.  Sebagai permulaan, kita bermula dengan 44 entri. Perlu buat setiap hari dan catitkan dalam buku nota sebagai draft.  Kemudian, kembangkan sebagai catatan penuh ke dalam blog.  Nampak mudah bukan?  InsyaAllah, jika dipraktikkan setiap hari, memang mudah dan akan jadi mudah.

Untuk permulaan dan yang mendaftar, ebook ini akan diberi dan perlu khatamkan. Banyak tips tentang penulisan, tanda bacaan dan lain-lain diajar dalam ebook ini.  Bagaimana?  Berminat?  
Dapatkan sekarang daripada saya di norazizahsudin@gmail.com

Jadi rakan saya di norazizah.sudin


0 Ulasan