Teks : Norazizah Sudin


Satu cara senang hendak buat bisnes online tanpa perlu modal, cari barang, bungkus barang dan pos barang, boleh jadi dropshipper. Cuma kena ada medium untuk promote dan akaun bank sahaja untuk terima bayaran. 

Ada juga yang berbayar. Cari yang percuma sahaja. Tetapi kena komited la. Keuntungan? Bergantung kepada apa jenis barangan yang dijual. Tetapi duit masuk juga la kan? 

Menjadi dropshipper ni mudah sahaja. Copy paste gambar dan harga tu nak up boleh dan ikut harga dropship pun boleh. Bila ada pelanggan order, bayar dan ambil details. 

Banyak lagi info tentang dropship ni. Belajar buat blog dan produk kami sediakan.

Ada produk fizikal dan digital. Anda yang tentukan berapa banyak keuntungan yang anda mahu.

Bulan Jun sudah puasa.  Jadi bagi kalian yang mahu belajar menjual borong telekung solat, tanpa perlu simpan stok boleh mendaftar kelas ini.

Stok sepanjang tahun.
- Telekung Indonesia.
- Telekung Vietnam.
- Telekung Sulam Ayak.

Mahu simpan stok juga boleh.2 Ulasan

  1. Apa pendapat admin tentang kerja online atau affiliate produk kesihatan. 1 order 8 usd. Jual malaysia?. saya ada peluang keduanya kalau admin minat. Jemput ke blog saya utk kongsi idea


    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    BalasPadam
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    BalasPadam