Teks : Norazizah Sudin


Kelas yang kami anjurkan ini semuanya secara online.  Hanya ikut tugasan yang sudah ditetapkan langkah demi langkah.  Ikut masa sendiri, masa adalah fleksibel dan jika cepat anda siapkan tugasan, cepatlah habis kelas.  Jangan rasa terbeban sangat dengan tugasan-tugasan ini, bukannya cikgu online nak marah pun sebab tidak ada had masa hendak kena siapkan.  Cuma, sayang kalau tidak siapkan sebab kita sudah bayar. Rugi.

Bermula dengan hanya niat tulis blog dengan serius, melarat ke bisnes dan menambah jaringan kenalan.  Juga mengenali orang-orang yang hebat dan usahawan-usahawan yang berjaya.  Bergaullah dengan orang yang berjaya supaya kita juga suatu hari nanti akan berjaya seperti mereka. InsyaAllah.

Siapa yang boleh sertai ABDR?
✔ Suri rumah sepenuh masa yang ingin menjana pendapatan dari rumah.
✔ Suri rumah yang bekerja dengan majikan dan ingin menjana pendapatan sampingan dari rumah atau sememangnya sudah menjalankan perniagaan kecilan secara sampingan.
✔ Peserta bukan sahaja fokus kepada suri rumah, malah sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan dari rumah boleh menyertai ABDR.

Kami membuka peluang untuk yang ada bisnes online tetapi masih tidak mempunyai kedai online. 

Kelas kami sangat sesuai untuk suri rumah yang baru mahu mula, tidak tahu urusniaga asas, tidak tahu buat borang, tidak tahu mahu mula dari mana, tidak ada produk kita sediakan produk.

Kami ajar : 
✔ bina kedai online
✔ borang tempahan
✔ lima label utama
✔ pautan blog dan fanpage
✔ boleh juga menjual produl digital
✔ boleh menjual produk fizikal
✔ produk borong - telekung solat
✔ mahu simpan stok boleh, tidak mahu simpan stok juga boleh

Kami buka pendaftaran setiap hari. Boleh mula daftar bagi yang sudah sedia.

Hubungi saya untuk bermula.0 Ulasan