Teks : Norazizah Sudin

Setiap orang boleh menulis, hanya perlu tahu teknik dan cara sahaja.   Pelbagai info rasmi disini, kami kongsikan khas untuk semua pembaca yang mahu dapatkan kesihatan, kecantikan, bisnes, kewangan, tip surirumah, masakan.  Juga kami himpunkan penulis dari pelbagai latar belakang, antaranya arkitek, farmasi, akauntan, guru, pensyarah, jurutera, usahawan dan banyak lagi.  Kami bergabung dan membantu membina rangkaian melalui jaringan blog dan ia juga kerjasama trafik antara pautan blog.


Manakala usahawan boleh pula memilih untuk mengiklankan produk di sohodirectory iaitu platform untuk beriklan. Sudah lebih 900 blog bergabung di akademi, 21 kelas, 10 guru online sedang bertugas. 

Sertai kami secara online, 2 kelas popular sepanjang tahun 2014 :
1. Kelas asas blog penulisan
2. Kelas asas blog fan page mula bisnes

Kelas online sepenuhnya. Tiada limit masa dihadkan.  Komunikasi melalui group kelas dan PM di FB.  Masa belajar ikut masa kalian sendiri.  Santai dan tiada tekanan.  Yuran kelas hanya sekali bayar sahaja.  Tidak perlu online setiap masa.  Online hanya ketika waktu mahu belajar sahaja.  Boleh mula belajar serta merta.

Kenapa kelas ini diadakan?  Inilah sumbangan kami terhadap wanita dan suri rumah baik yang bekerja di luar mahupun di rumah saja.  Kami sedia membantu anda untuk menyampaikan ilmu di blog atau berniaga online melalui blog dengan teknik yang betul. Blog adalah medium percuma dan akan menjadi luar biasa hebat apabila bergabung dengan teknik content writing yang tepat.

Sudah bersedia?  Hubungi saya sekarang!


0 Ulasan